Cat Esp

Especialitat de la casa

Tornar

 


Preparació: La torrada és un plat molt senzill per fer a casa però que dóna molt bon resultat, només hem de torrar el pa de pagès, posar-hi pel damunt verdures del temps, cuita prèviament al forn –per exemple ceba, albergínia i pebrot–, per sobre hi tirem espècies al gust, formatge gruyère i mozzarella. Només quedarà ficar al forn uns vuit minuts fins que tinguem el formatge fos.
El llenguado el farem a la planxa, amb unes gotes d’oli d’oliva, i a part reduirem el suc de la taronja i la llimona amb l’aigua i el sucre. Quan ho tenim tot lligat ja tenim la salsa a punt. Només queda posar en un plat el llenguado, pell de taronja i llimona ratllada pel damunt, les panses, i la salsa a un costat. Per acompanyar podem fer un tall de taronja a la planxa, patata i ceba o espàrrecs de marge


 


Ingredients torrada
- Una llesca de pa de pagès
- Verdures del temps
- Espècies
- Formatge gruyère
- Mozzarella.
Ingredients llenguado
- lloms de llenguado fresc
- una llimona i una taronja
- 1/2 cullerada de sucre
- 1/2 got d’aigua filtrada
- Panses en remull


 


Vi recomanat:
El Raimat Clos Abadia, un vi negre de la DO Costers del Segre, i el cava Gramona Imperial, un brut nature.