Cat Esp

DRIM

La Riera, 104 08301 MATARÓ
902-09-06-62

DRIM "és una empresa familiar catalana, fundada el 1972 per Don Julio García Olmos i Donya Dolors Vila. Els seus inicis es van centrar en la localitat de Barcelona amb una botiga de papereria i llibres en un dels barris més històrics de la ciutat. A partir d'aquest moment, van començar a obrir botigues d'una manera moderada però amb una estratègia molt clara i ben definida.


En els anys '90 l'empresa emprèn un projecte comercial expansiu de la marca "DRIM" a tot Catalunya. Aquesta expansió va estar determinada per una diversificació de les noves formes de distribució i per l'aparició dels centres comercials. Actualment la presència en aquests centres és molt destacada, tant a Barcelona com a altres ciutats, incloent seccions de Puericultura, Joguines i Hobby


Els seus fundadors van tenir la visió estratègica de iniciar-se en aquesta nova forma d'entendre la distribució comercial, però sempre amb una visió global del mercat i amb una clara convicció de renovació i innovació. Aquesta visió, ha quedat plasmada en l'obertura de nous punts de venda, situats en zones estratègicament definides, pensant en les necessitats i exigències dels clients.


En els anys 1998 i 2001, s'incorporen al negoci familiar la segona generació, després d'una sòlida formació acadèmica i professional fora del Grup, aportant idees i valors renovats del món dels negocis, respectant el projecte familiar.


L'any 2007 i degut a la forta expansió de la marca a tot el territori català, l'empresa realitza una forta inversió i construeix el seu propi centre logístic a Manresa, amb 16.000 m2 per poder proveir els seus 62 punts de venda amb la màxima efectivitat i rapidesa.


Des de 2011 la Direcció de l'empresa va fer una altra aposta forta i va emprendre un nou repte, fent seves les noves tendències imperants en el mercat espanyol del gran consum: la venda en línia.
En aquest sentit neix www.drim.es com una nova plataforma d'expansió del concepte "DRIM" a tot el territori espanyol i europeu, acostant tots els seus productes, de la manera més fàcil i entretinguda a tots els seus clients.


És així que en l'actualitat, "DRIM" es troba immersa en treballar durament per conquerir espai en tot el territori espanyol, fent ús del seu gran capital humà, que treballa constantment per donar alegria i entreteniment a nens i adults.