Cat Esp

L y C MAGDA

Santa Teresa, 30 08302 MATARÓ
93 790 64 66

Som especialistes en cotilleria , llenceria i peces de control .


La nostra experiència i dedicació en el món de la moda íntima , amb 10 establiments de venda a la província de Barcelona , ens permet oferir una selecció de productes recomanats de les principals marques en roba interior amb una excel · lent relació qualitat - preu .


Amb nosaltres tindrà el seu comerç tradicional de sempre , especialistes en multimarques de cotilleria , moda bany , pijamería , peces emmotlladores ... i un ampli catàleg dels models més ben valorats del mercat .


El nostre principal valor és el tracte amb el client , estem per ajudar-lo, pot fer les seves compres per internet sense presses , comparant i seleccionant articles que siguin completament del seu grat . 


Consulea nostre extens catàleg de productes , prodrà valorar quin és el més adequat per a vostè , en les fitxes de producte podrà veure tota la informació rellevant per fer la seva compra més fàcilment i escollir exactament el que busca .


Consulteu sempre la guia de talles per a cada producte , ja que depenent de les caractarísticas o teixit de la peça pot ser recomanable una talla o una altra depenent de les teves mesures , no tots els fabricants utilitzen la mateixa escala de mesures per les seves talles .


Estem per fer fàcil la seva compra .


Pregunta sobre qualsevol producte ? , Problemes en el procés de compra ? ... Pot posar-se en contacte per qualsevol de les nostres vies de contacte i l'assessorarem per fer-li les coses més fàcils .


Tots els nostres productes són de marques de reconegut prestigi que han passat tots els controls i requisits per a la seva comercialització .


A la nostra web  www.corseteriamagda.com podrà trobar tota la informació corresponent a formes de pagament i enviament, així com una guia de talles per realitzar la seva compra amb adsoluta tranquil · litat .

Marques