Cat Esp

FARMÀCIA SUBIRATS

Blai Parera, 35 08304 MATARÓ
93 796 17 21

Farmàcia Subirats va iniciar la seva activitat l'any 1985 a la Rda . Pintor Estrany 43 de Mataró amb la intenció de posar a disposició del públic medicaments i productes de parafarmàcia dels principals laboratoris farmacèutics i majoristes de parafarmàcia , oferint-los amb un valor afegit , el consell professional . Per això des de l'inici es va incidir en posseir un ampli assortiment de cosmètica , productes per aprimar, herboristeria , productes naturals , alimentació infantil , etc . Tot això encaminat a convertir-nos en el vostre centre de salut de referència .


Ja l'any 1990 , conscients que a la qualitat cal unir el millor preu llancem la targeta client , que ofereix un descompte del 8% acumulable en les teves compres de parafarmàcia , i encara que només és aplicable a productes de parafarmàcia gaudeix de gran acceptació entre els gairebé 7000 clients adherits .


El 1999 aquesta vocació de servei ens va portar a convertir-nos en farmàcia 24 hores , obrint en horari ininterromput , dia i nit , cada dia de l' any; aquest horari es manté des de fa dotze anys , sent una de les dues farmàcies de guàrdia de Mataró .


Amb la voluntat de millorar els nostres serveis i per facilitar l'aparcament , darrerament ens hem dotat d'un pàrquing gratuït per a clients situat a escassos metres de la farmàcia , amb la qual cosa pots realitzar les teves compres amb total comoditat .