Cat Esp

CAN SERRAT

Pl. Gran, 02 08301 MATARÓ
93-790-23-63

Pernils, fuets, botifarres i una amplia varietat d’embotits i de carn és el que ofereix Serrat Cansaladers a la seva botiga des de fa més de mig segle. A on oferim als nostres clients carns de les millors qualitats i amb la garantia de productes fets de forma artesana.


I és que Serrat sempre s’ha criat el seu propi bestiar a la granja Céllecs ( Vilanova del Vallès ) i posant sempre una especial atenció al pinso amb que s’alimenten els animals. Aquesta és la condició indispensable per garantir que la carn surti tendre i no faci aigua, una de les característiques que els clients de Serrat agraeixen. Els pernils de porcs curen en uns assecadors situats a Terol. Can Serrat disposa, a Mataró, de la seva pròpia sala de desfer on s’elaboren els diversos productes que es comercialitzen a la botiga.


Tots els productes que podeu trobar a Can Serrat són d’elaboració pròpia i de primera qualitat.


Donat que les necessitats de Mataró fa 50 anys no són les mateixes que trobem ara, donat que la ciutat s’ha anat modernitzant, Can Serrat ho ha fet al seu costat oferint productes innovadors i adaptats a les necessitats dels nostre clients.