Cat Esp

MONTSE INTERIORS

C. Santa Teresa, 40 08302 MATARÓ
93-790-34-22

Montse Interiors és una empresa que està al servei de la decoració i el vestiment de casa des de l'any 1972. Va néixer com a un petit negoci familiar a Sant Vicenç de Castellet ( província de Barcelona ) dedicat a la roba per a la casa . Amb el temps es va especialitzar en el segment mitjà -alt de decoració i complement per a la llar , però sempre amb una política de preus molt competitiva i interessant per als nostres clients .


Tenim 15 punts de venda que estan al seu servei resolent totes les seves necessitats , i oferint-li una gran gamma i varietat de productes amb les millors marques i les llicències originals més actuals , donant-li un servei personalitzat de confecció a mida i , amb molta probabilitat , els millors preus que pugui trobar, però sempre encaminats amb un lema d'oferir una relació de qualitat , preu i servei de mercat . A més , tenim els nostres productes de fabricació pròpia , amb tota la qualitat i preus sense competència .


La nostra vocació de servei fa que puguem fer TOTES LES MESURES ESPECIALS i la confecció a mida per donar tot el servei que vostè està buscant .


L'aire familiar i proper als nostres clients que va néixer el 1972 no s'ha perdut amb el pas dels anys , i actualment conservem la proximitat i el servei a tots els clients que entren als nostres establiments .


I com el nostre desig és estar cada vegada més a prop dels nostres clients , tenim la nostra botiga online , on podrà trobar bona part dels nostres productes i símptomes sense moure's de casa.