Cat Esp

LA GIRELLA

C. Santa Marta, 37 08301 MATARÓ
93-755-21-74

Al cèntric carrer Santa Marta número 37, podeu trobar un restaurant on menjar bé i de qualitat és el propòsit diari de "La girella".


 El seu nom el pren d’un embotit típic del Pallars i de la Ribagorça, que té com a ingredients principals l’arròs i els menuts del xai, del qual podeu trobar diferents plats elaborats amb girella. La idea és oferir un menjar el més ecològic i sà possible, sense fer servir fregits i intentant que els àpats siguin generosos però alhora lleugers. A la nostra cuina cada cop fem servir més productes ecològics, i si no ho són com a mínim són de proximitat, afavorint el comerç local.Les dues cuineres oferim als clients gastronomia casolana de mercat (des de peix fresc a qualsevol tipus de carn passant per torrades o creps salades, entre d’altres), buscant una presentació atractiva i moderna però amb bones raccions, intentant arribar als paladars més sibarites. Tot el que ens serveixen és d’elaboració pròpia, ajustant els preus al màxim, conscients dels temps en els que vivim.


 


Tenim tres tipus de menús, el de diari, el de dissabte al migdia i el de nit, a part de la carta. De cada menú sempre es poden triar entre 4 o 5 primers plats, 4 o 5 segons plats i una sèrie de postres casolans. Tenim un tracte proper al client i l’atenció és personalitzada, hi hem posat molta il·lusió amb aquest projecte i no només ho transmetem a través dels fogons sinó també amb el contacte amb el públic, assegurant-nos que tothom marxi ben satisfet en tots els aspectes.

Serveis

Oferim al client un lloc acollidor al centre de la capital del Maresme, on podreu gaudir d'uns plats exquisits que de ben segur voldreu tornar a repetir.


 Disposem de terrassa exterior, wifi, sopars i dinars a mida per grups amb preus especials.

Productes